• Prenesi si brezplačno Make-up knjigo

  Prenesi

  Vpišite vaš e-naslov...

  Nadaljuj...

  Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Uživajte ob branju knjige.

   

  ×

Preberite, kaj pravijo zadovoljne stranke

Poročni make up

Z ličenjem sem bila zelo zadovoljna. Make up je bil zelo obstojen, tudi po uradnem delu poroke še vedno popoln. Na poročnih fotografijah sem videti točno tako, kot sem želela. Priporočam vsem, ki želijo poudariti svojo naravno lepoto.

Večerni make up

Želela sem si bolj intenziven make up, saj sem bila povabljena na medijsko odmeven dogodek. Storitev zelo priporočam, saj sem ena izmed mnogih zadovoljnih oboževalk mariborskih vizažistov. Predvsem sem navdušena nad kvaliteto ličil, ki je ne najdeš pri povprečnih vizažistih.

Eventi

Z možem sva se udeležila poslovne pustne zabave. Bila sem v dilemi, kako se maskirati in kaj je je za takšno zabavo sploh primerno. Vižažisti smo mi svetovali glede maske, ki je bila popolna za ta poseben dogodek. Ličenje sem priporočila tudi najboljši prijateljici.

Večerno ličenje

Večerno ličenje

Maturantski plesi

Maturantski plesi

Poroke

Poroke

Eventi

Eventi
Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok