• Prenesi si brezplačno Make-up knjigo

  Prenesi

  Vpišite vaš e-naslov...

  Nadaljuj...

  Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Uživajte ob branju knjige.

   

  ×

O meni

Sem Martina Kušnik, po poklicu magistra ekonomskih ved in znanosti in make up artist – vizažist.

Strast in veselje do mode in trendov, ki sem jih na začetku udejanjala z vodenjem ene prvih spletnih trgovin za ženske Super-Punca.si in modnega portala Modna-Punca.si, je privedlo do nadgradnje znanja in pridobitve licence: Certificiran make up artist.. Moje hrepenenje po novem znanju in izzivih sta prevzeli štajerki, učiteljici in vizažistki Mateja Naberšnik in Jasna Kovačič.

 

Svoje ustvarjanje s pomočjo ličil izražam na novem platnu – na obrazu. Obožujem vsakodnevne nove izzive in jih spreminjam v priložnosti. Z ličenjem vam pomagam pri izražanju individualnosti s pomočjo vrhunskih ličil, posebno pozornost pa namenjam tudi skrbni higieni pri delu in čistoči produktov ter pripomočkov. Pri ličenju vedno poudarim vaše atribute. Po opravljenem ličenju se boste še vedno prepoznale, seveda v svoji najboljši različici.

Naj vaša notranja lepota zasije s pomočjo vrhunskih ličil!

Uporaba piškotkov zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. Wir verwenden Cookies auf unserer Website, um Ihren Besuch effizienter zu machen. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu.
Več informacij/Mehr