• Prenesi si brezplačno Make-up knjigo

  Prenesi

  Vpišite vaš e-naslov...

  Nadaljuj...

  Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Uživajte ob branju knjige.

   

  ×

Večerni make up in poslovni make up

 Večerni make up

Pri večernem make up-u si ne poznamo omejitev. Svetloba luči odvzame barve, zato je večerni make up običajno bolj intenziven. Večer je čas, ko zablestimo, vendar z ličili ne smemo pretiravati. Pri večernem ličenju uporabljamo bolj intenzivne tone, umetne trepalnice ali čopke. Po želji dodamo še bleščice, kar izžareva glamuroznost posameznice. Ustnice pri večernem ličenju poudarimo s posebnimi bleščili, prav tako uporabimo intenzivnejše tone. Ker je večerni make up intenzivnejši, zanj običajno potrebujemo več časa, uskladimo ga tudi s celotnim stajlingom, zato da ustvarimo tisto piko na ’’i’’.

 

Če želite biti drzne, opazne in še vedno urejene, za posebne priložnosti nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

 

 

 

 Pošlji povpraševanje in rezerviraj termin

KLIK 

 

 

 

Poslovno ličenje:

V kolikor želite biti urejene na svojem delovnem mestu, potrebujete poseben make up za ključne poslovne dogodke, smo pravi naslov. Z diskretnim ličenjem, boste videti kot profesionalke v svojem delovnem okolju. Poleg ličenja, vam predamo tudi osnovno znanje, kako se za vsakodnevne poslovne dogodke uredite same.

 

 

 Pošlji povpraševanje in rezerviraj termin

KLIK 

 

Uporaba piškotkov zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. Wir verwenden Cookies auf unserer Website, um Ihren Besuch effizienter zu machen. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu.
Več informacij/Mehr